DVD-585 BOX 4_DSC3495Gradina Vis d.o.o. upravlja operativnom obalom i komunalnim vezovima na Luci i Kutu, koncesionar je lučkog područja Županijske lučke uprave SDŽ i koncesionar za obavljanje lučkih djelatnosti.

LUKA

Vezovi za nautičare nalaze se na 300m dugačkoj rivi s murinzima i priključcima za struju i vodu. U sklopu recepcije nalaze se tuševii sanitarni čvor za nautičare. Tu se nalazi i pomorski granični prijelaz. Na ovaj dio rive može se vezati 60-ak plovila.

Dio operativne obale od posljednjeg muringa pa do malg gata namjenjen je privezivanju turističkih brodova na kružnim putovanjima. Uz obalu između malog i glavnog gata su komunalni vezovi koji se nastavljaju sjeverno od glavnog gata sve do benzinske postaje.

Stotinjak metara udaljen u pravcu sjevera je glavni viški gat. Uz betonski mol se pristaje s obje strane. Tu pristaju trajekti, katamarani i javni brodovi (policija, kapetanija, Hrvatska ratna mornarica).

DVD-568 BOX 4_DSC5731KUT

Vezovi za nautičare u Kutu nalaze se na 130m dugačkoj rivi s murinzima i priključcima za vodu i struju. Planira se gradnja sanitarnog čvora i recepcije za nautičare špočetkom 2015. godine. Tu se može privezati 30-ak plovila.Dalje od rive u pravcu sjevera nastavljaju se komunalni vezovi.

UVALA STONCA

U uvali stonca nalaze se vezovi za ribarice.

 

 

KARTE

PLAN LUKE

CJENIK

KONTAKT