Kino

Prostor ljetnog kina ima kapacitet od 140 sjedećih mjesta u sklopu kojeg se nalazi i mini bar

Viško kino

Viško kino ima bogatu tradiciju prikazivanja audiovizualnih sadržaja. Već tamo daleke 1964. godine dobiva svoj stalni smještaj u zgradi nekadašnjeg Katoličkog doma. Iste je godine nabavljen novi 35mm projektor donešen iz Kranja (slovenija)koji je bio u funkciji punih 50 godina, sve do umirovljenja 2014.godine kada je kino digitalizirano i opremljeno najsuvremenijom digitalnom opremom.

Prvi prikazani film na tada novo nabavljenoj opremi je bio film Prohujalo s vihorom.Spomenuta zgrada je bila dom Zimskog kina do kraja devedesetih godina kada je vraćena vlasniku i od tada nije u fukciji.

Od 1969. godine, Vis ima i tzv. ljetno kino (kino s milijun zvjezdica), koje nakon zatvaranja zimskog kina 90-ih postaje i jedino viško kino. Otvoreno ja na mjestu nekadašnjeg sokolskog vježbališta. Kino u sadašnjem prostoru djeluje neprekidno zadnjih 45 godina.

Od 2014. godine započinje ponovno sa radom zimsko kinu u prostoru Hrvatskog doma u samom centru grada Visa. Prostor zimskog kina ima kapacitet 190 sjedećih mjesta. Predstave se održavaju petkom i nedjeljom.

Ljetno Kino

Prostor ljetnog kina ima kapacitet od 140 sjedećih mjesta u sklopu kojeg se nalazi i mini bar. U ljetnom periodu posjetitelji mogu uživati u svakodnevnim projekcijama filmova, od najvećih svjetskih i domaćih hitova do art filmova.